Tidningen ”Vårt landsting”

”Vårt landsting” är en tidning som utkommer med jämna mellanrum för att berätta vad som händer i landstingspolitiken ur ett moderat perspektiv.

Kunskapsnivån kring landstingsfrågor är generellt sett låg.Valdeltagandet är lägre än i kommun- och riksdagsval. Det här är ett sätt för oss att berätta om vad landstinget gör och vi hoppas väcka större nyfikenhet och engagemang hos både medlemmar, landstingsmedarbetare och väljare. Vi kommer att belysa aktuella frågor och presentera våra politiker, bland annat. Tidningen ska lyfta de frågor som Moderaterna arbetar med samt uppmärksamma verksamheten på olika sätt. Vår ambition är att det ska vara lättläst och koncist.

Klicka och läs ”Vårt landsting” här:

Annonser

3 thoughts on “Tidningen ”Vårt landsting”

 1. Känns det inte lite själviskt att ge tidningen namnet Vårt Landsting och på detta sätt ge sken att det är landstiget som ger ut tidningen …………………
  Hur skulle det ha känts om V eller SD varit först att ockupera namnet ?? och ge ut en tidning med avsikten att de ”är” landstinget ??
  Måste inte ett blad som ger sig ut för att vara tidning specificera ansvarig utgivare eller är det verkligen så att politiker inte har något ansvar ???
  Kommer tidningen nu att byta namn – ”landstingen” försvinner ju.
  Saknar tidningen Vår Stad eller Vår Kommun !!! – utgivare ????

  • Hej Anders!
   På framsidan står det tydligt att titeln är ”Vårt landsting – Nyheter från Nya Moderaterna i Landstinget Västmanland”. Dvs vi försöker inte ge sken av att det är landstinget som ger ut tidningen, vi använder oss av Moderaternas färger och grafiska profil som ligger långt från Landstinget Västmanlands.
   Vi har inte ”ockuperat” namnet utan registrerat tidningen som periodisk skrift, vilket har godkänts av patent- och registreringsverket enligt det regelverk som gäller.
   Ansvarig utgivare är Tomas Högström, det gör vi ingen hemlighet av.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s